REBUIG A L’ABOCADOR (parc de neteja) INSTAL·LAT A AVINGUDA ROMA /VALENCIA.

Acció avui a les 18.30h al Ple del Districte de l’Eixample! 

Com tots ja sabeu, FCC (sigles de l’empresa Fomento Construcciones y Contratas), concessionaria de part de la contrata de recollida de residus urbans de Barcelona, ha aplicat una estratègia de fets consumats amb el consentiment de l’Ajuntament de Barcelona per desenvolupar una activitat d’enmagatzematge, la compactació de residus, i la neteja dels seus vehicles sota les nostres finques.

Aquest tipus d’activitat no queda recollida en els estatuts de les nostres comunitats de veïns.

Els veïns tan sols vam assebentar-nos i poder reaccionar quan FCC va haver d’obrir les sortides d’emergència a través de les nostres finques.

Des de l’inici de l’activitat, s’han confirmat les nostres pitjors sospites, ja que ens hem vist afectats per:

1.      males olors,

2.      sorolls a hores intempestives,

3.      entrada i sortida de camions de gran tonatge,

4.      contaminació per partícules nocives per la salut i que tots nosaltres estem respirant,

5.      talls continuats del subministrament elèctric,

6.      i un llarg etcètera.

A més, les nostres vivendes han sofert una devaluació significativa, i més encara en el contexte inmobiliari actual on existeix un excedent d’oferta d’inmobles. Serà molt difícil poder vendre o llogar els nostres pisos sense perdre bastant euros (bastants milions de les antigues pessetes).

Cal prendre consciència que s’ha actuat de forma il·legal, amb premeditació i alevosia i amb el consentiment de les administracions i de la justícia.  

ENS HAN POSAT LA MERDA SOTA CASA NOSTRA.

Davant d’uns fets de tan extrema gravetat, es qüestió de dignitat que cada un de nosaltres defensi la salut, la qualitat de vida i el patrimoni de les nostres famílies.

https://sites.google.com/site/parcneteja/home

 

 

0saves
Aquesta entrada ha esta publicada en General, Observatori de denúncies al barri, Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.