Escoles bressol: 70 mestres es tanquen a la seu de Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB)

Setanta mestres de les Escoles Bressol Municipals es van tancar la nit del 27 de gener a la seu de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. Denuncien la imposició del canvi de model educatiu de les escoles bressol que vol dur a terme l’Ajuntament de Barcelona. Ara celebren una assemblea i tenen previst sumar-se a la manifestació contra les retallades a les 17hrs. a Plaça Catalunya.

Les seves reivindicacions les podeu conèixer i seguir a la seva plana web Escoles Bresol Indignades. Denuncien que l’IMEB ha decidit “unilateralment incrementar el nombre d’infants per grup al mateix temps que disminuir les hores de suport educatiu” i acomiadar al 40% dels professionals que fan el suport educatiu (324)*.

De fet, viuen un moment d’incertesa, sense un procés mínim participatiu i sota la gerència d’un polític relacionat amb un partit de caire “xenòfob”.

Llegeix el seu manifest i sumem-nos a les seves reivindicacions signant la graella de signatures: http://escolesbressolindignades.files.wordpress.com/2011/11/graella-signatures1.pdf i enviant-la a la seva adreça: bressolrebelat@gmail.com.

No permetem el desmantellament de la xarxa pública d’escoles bressol i reclamem la seva millora i la seva extensió!

*Mireu algunes notícies relacionades:

Rigau recorta el 25% la aportación a las guarderías públicas, pero no toca las privadas (25/01/2012)

Trias acepta bajar un millón los fondos para guarderías
CiU aprueba con el apoyo del PP que la Generalitat reduzca el 12% la subvención
(16/11/2011)

0saves
Aquesta entrada ha esta publicada en Educació, General, Observatori de denúncies al barri. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.