Guia fàcil per a insubmisos. NO vull REpagar l’euro de la vergonya

L’associació Dempeus per la Salut Pública, amb l’ajut i col.laboració de CafeAMBllet , ha el·laborat un PDF amb informació pràctica per a ‘insubmisos farmacèutics”:

[scribd id=99717026 key=key-3snv2qmnzymg3nbq0v3 mode=slideshow]

En el cas de què un usuari es negui a pagar, haurà d’omplir en la farmàcia un formulari amb les seves dades que el farmacèutic remetrà al Departament de Salut, amb aquesta mesura el farmacèutic també assumeix les funcions de recaptador d’impostos, incrementant la càrrega burocràtica que és absolutament improcedent. El personal de farmàcia ha de tenir funcions sanitàries per tal de poder ajudar als pacients amb els medicaments per tal de fer-ne un ús adequat. Llegiu els comentaris i aclariments sobre aquesta mesura que fan a la plana de Dempeus!

Front a la indignitat de la taxa a la malaltia, la proposta de la ciutadania conscient dels seus drets, dempeus per la salut pública!

Quan anem a comprar els medicaments que ens recepti el metge o metgessa, neguem-nos a pagar l’euro per recepta. No tenen vergonya d’intentar cobrar aquesta taxa quan ja hem pagat els nostres impostos, quan sabem amb tota seguretat que aquesta mesura incrementarà les desigualtats a la nostra societat, quan hi haurà persones que hauran de triar entre poder menjar i comprar els remeis que necessiten… i quan cada dia es destapen corrupcions a la sanitat catalana i es destinen milions d’euros a compensar les malifetes i estafes dels bancs.

Per tot això, i més, quan a la farmàcia et demanin que paguis l’euro per cada recepta, entrega la carta que trobaràs al final d’aquest escrit, perquè la facin arribar al senyor Boi Ruiz.

Inundem la conselleria de salut amb la nostra negativa a pagar la taxa de la malaltia, l’impost més indigne del govern més covard.

[scribd id=98524300 key=key-jxq39kfy7twxs9id6tb mode=list]

 

0saves
Aquesta entrada ha esta publicada en General, Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.