1ª Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya

La nostra assemblea vol fer palès que tenim veïnes treballant al món cooperatiu posant en marxa projectes d’economia social i solidària, construint alternatives al model d’empreses capitalistes. Aquests són els criteris que comparteixen: donar primacia a la satisfacció de necessitats humanes per sobre del lucre, gestionar la pròpia activitat econòmica de manera democràtica i estar compromeses amb el seu medi natural i social.

. Per això donem suport i us convidem a participar a la 1ª fira d’economia social i solidària de Catalunya.

Quan i on?

El sector de l’economia social i solidària catalana, que genera 13.500 llocs de treball, organitza la seva primera fira els propers dies 27, 28 y 29 d’octubre a la fàbrica Fabra i Coats del barri de Sant Andreu de Barcelona (mapa, <M> Sant Andreu)

Programa

El trobareu aquí: http://www.firaesc.org/programa/

S’ha fet un suplement especial  editat conjuntament per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i el setmanari dels moviments socials la Directa a on trobareu informació i el programa. Es tracta d’una publicació de 8 pàgines, conté opinions de persones vinculades a l’economia solidària que assistiran a la fira, un esquema il·lustrat sobre la construcció del mercat social i el programa complert d’activitats, xerrades i presentacions dels dos dies.

Quins són els seus objectius?

  1. Donar a conèixer a la ciutadania inquieta què és l‘economia solidària i que pot resoldre la major part de necessitats materials de la vida dins el sector: treballar, consumir, estalviar, divertir-se, aprendre, habitar, etc.
  2. Aconseguir més persones implicades en les iniciatives d’economia solidària, com a consumidores, com a estalviadores, per emprendre algun nou projecte, col·laborant amb la Xarxa d’Economia Solidària, etc.
  3. Augmentar la consciència de sector per part dels mateixos actors de les iniciatives d’economia solidària.
  4. Divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a la crisi, tant immediates com per sortir del capitalisme.
    http://www.economiasolidaria.org/event/2012/10/27/1a_fira_de_leconomia_social_i_solidaria_de_catalunya

* Campanya de micromecenatge amb Goteo per a finançar les despeses de la Fira.

0saves
Aquesta entrada ha esta publicada en Consum responsable, General, Xerrades i materials autoformatius. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.