Aquest cap de setmana, crida a la mobilització: dissabte pel dret a l’habitatge, diumenge concentració per la sanitat pública a Pl. Catalunya

Durant l’acte públic de dimecres 13 al centre cultural Teresa Pàmies totes vam estar d’acord en fer crida a la mobilització i a l’organització des dels nostres barris, juntant treball i reivindicacions de treballadores, veïnes, estudiants. Va ser tot un èxit de participació i debat, en breu tindrem alguna grabació per les que no heu pogut assistir.

Mireu el que van treure a l’informatiu de tv3 d’ahir (minut 5:45) i la retransmissió en directe de l’acte que ens va fer @okokitsme.

AQUEST CAP DE SETMANA CONTINUEM FENT PRESSIÓ

16F – dissabte
Pel dret a l’habitatge. Contra el genocidi financer, assenyalem als responsables

La PAH convoca, pel dret a l’habitatge. Contra el genocidi financer, assenyalem els responsables i exigim dació en pagament retroactiva, lloguer social i stop desnonaments JA!

16:30 a Av. de Roma, 139

17:00 ens trobem amb treballadores de l’Hospital Clínic a Plaça Universitat per pujar juntes seguint el recorregut de la mani. Perquè el dret a l’habitatge és també una qüestió de salut! SENSE HABITATGE NO HI HA SALUT!

17F – DIUMENGE
Desde la COORDINADORA LABORAL SANITÀRIA, convoquen una concentració, Diumenge 17, a les 12hrs. a la Plaça Catalunya.

Salut i lluita!

0saves
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.