Convocatòria #StopPujadesTransport a l’EsqEixample: 22 de gener a les 19h. Metro Clínic

2014_TRANSPORT_22GCLINICEl barri de l’Esquerra de l’Eixample, diferents col·lectius, ens sumem a la cinquena mobilització per la retirada de l’augment del preu del transport públic.

DIMECRES 22 DE GENER A LES 19hr.
<M> HOSPITAL CLÍNIC
(sortida C. Villarroel davant l’Hospital)

>>Plataforma StopPujades Transports
>>NoPaguem
>
>Cartells, imprimeix-te el teu per la protesta!

Un desafiament als barris més castigats per la crisi, l’atur i les retallades.

Aquesta pujada del preu del transport PÒSTER WCrepresenta un nou desafiament cap als veïns i usuaris que observen que mentre l’administració retalla serveis, retira ajudes i desnona famílies, castiga els qui aposten pel transport públic: per a molts, l’únic transport per anar a treballar o per la recerca de feina.

Un servei públic que funciona com una empresa

El bitllet més venut, la T-10, tindrà un cost de 10,30€. Això significa un 5,10% més que l’any anterior i un 71% més que fa deu anys. La T-50/30 passarà a costar 42,50€, una pujada del 8,4%. Aquest augment continuat de les tarifes, molt per sobre dels increments de l’IPC, converteix el transport públic, pagat per tothom a través dels impostos, en un luxe per als usuaris i en un autèntic transvasament de fons públics cap a les empreses que el gestionen.

Tot això passa mentre s’eliminen línies d’autobús, s’elimina el bus de barri els diumenges i festius i, des de l’any 2007, s’ha anat reduint un 10% el servei d’autobús entre setmana i un 25% els caps de setmana.

Direcció de TMB i Xavier Trias, els culpables de l’augment del preu del bitllet.

Mentre els barcelonins paguen el transport públic, l’empresa TMB que gestiona l’autobús i el metro de la ciutat, segons han denunciat reiteradament els seus treballadors/es, té una opacitat absoluta al voltant del seu pressupost, dels 603 membres de l’equip directiu, el salari del qual és desconegut i resta fora de conveni, els cotxes oficials de que gaudeixen i el motiu pel qual càrrecs de PSC i CIU acaben ocupant llocs dins d’aquesta direcció

Hem de seguir aguantant que any rere any ens facin pagar més car el transport públic?

Hem de seguir pagant els excessos de les empreses que gestionen el servei de transport metropolità?

– Retirada de l’augment del 2014 i congelació del preu del transport públic d’acord amb les tarifes del 2013.

STOP PUJADES TRANSPORT PÚBLIC

AIXÒ HO HEM D’ATURAR ENTRE TOTES I DES DE TOTS ELS BARRIS!
SORTIM AL CARRER I DIGUEM PROU!

6824746521_6b8231b831_z

BdE3oCtCUAAkCAU

0saves
Aquesta entrada s'ha publicat en Espai públic, General, Mobilitzacions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.