#13Abril LOMCE i desobediència a les proves externes de 3r i 6è de primària

XERRADA INFORMATIVA

El proper dimecres dia 13 Abril a les 19:30 hs a l’escola Auró C/Mallorca, 100

Xerrada_lomce_Auró

Les proves estandarditzades  de primària no són avaluacions, són exàmens clàssics i academicistes de llengua i matemàtiques. No avaluen ni competències, ni processos, ni causes, ni possibles millores. No estan lligades a cap programa ni partida pressupostària. No responen a la intenció de canvis ni millores sinó a la voluntat de posar filtres prematurs i reduir la inversió en educació. Diuen que  són unes proves de diagnòstic per avaluar el funcionament de les escoles. Però els mestres, la comunitat educativa, els pedagogs, els experts en educació, partits polítics, les associacions de famílies i les entitats vinculades a la renovació pedagògica, entre molts altres col·lectius, defensen tot el contrari.

Per informar-nos i debatre sobre la Lomce, les proves externes de tercer i sisè de primària que es faran del 18 al 29 Abril a tercer i del 04 al 05 Maig a sisè i el dret a l’objecció de consciència de les famílies respecte les proves.

La Xarxa d’Escoles Insubmises a la LOMCE és una plataforma de lluita contra la l’aplicació de la LOMCE i que rebutja amb contundència el seu desplegament. Des de l’any passat es promou l’objecció de consciència contra les proves estandarditzades de primària, les primeres explícitament imposades per la Llei Wert i el cavall de troia en el procés de privatització de l’escola públiques.

 

0saves
Aquesta entrada ha esta publicada en Educació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.