Acta 17 d’octubre de 2012

a- Iniciem l’assemblea amb diferents valoracions dels actes de la darrera setmana:

1-Valoració activitats festa major: Hi ha unanimitat en que les activitats organitzades des de l’assemblea van ser un èxit i que aquest és el camí a segui en properes edicions.

2-Valoració manifestació No devem, No Paguem: Creiem que donada la poca difusió, va ser molt positiva l’assistència. Considerant que els assistents eren solament components de diferents assemblees, és gratificant veure totes les companyes que segueixen lluitant des del seu barri. Cal insistir en el lema de la manifestació amb futures accions, doncs ens sembla tema fonamental per lluitar contra les retallades.

b- Lamentem que l’ajuntament hagi tret les fotos del mur de Germanetes i ho considerem un atac directe des del districte amb qui, pensàvem, havíem arribat a una entesa cortés. La primera reacció serà la de protestar personalment davant del mur dijous dia 18, cadascú amb el cartell que portava a la foto, i, properament, Recreant Cruïlles decidirà quines noves accions portar a terme.

c- S’informa sobre el grup de treball “Quina Catalunya volem” i es convida a assistir a la reunió que es durà a terme dimarts dia 30 d’octubre a les 17h a l’AV de Roma. Recordem el sentit del debat obert: per visualitzar la nostra lluita vers les privatitzacions, les retallades i el deute il·legítim, i la construcció del poder popular i d’alternatives (autogestionades, d’economia social i solidària..) en el context de les properes eleccions i el possible referèndum d’autodeterminació. Siguem nosaltres les protagonistes del canvi. Debat obert. Convidem a tothom.

d- Ja s’ha dut a terme el suport a la 1a fira d’economia social. S’intentarà assistir-hi per prendre nota i tenir recursos de cara a la xarxa de suport mutu que es vol portar a terme en el barri.

e- S’informa que, de moment, s’ha aturat el desallotjament de Can Vies, cosa que cel·lebrem. Dissabte que ve hi ha una manifestació de suport a Sants a les 11 del matí i s’utilitzarà el nostre Artefacte en la mateixa.

f- Es recullen diferents crides de suport que ens arriben de cara a la vaga general del dia 14, d’entrada, decidim unir-nos a la iniciativa de les Ampes del barri per fer un “piquet d’ensenyament” de la que ja s’informarà més concretament a la propera assemblea.

g- Ens organitzem per assistir al proper ple del districte que es durà a terme dimarts que ve i en el que volem presentar diferents qüestions.

0saves