acta 19 de setembre 2012

Temes tractats:

1- Festes de la Mercè:

Ens adherim al programa alternatiu proposat en la Interbarris:

Divendres 21 a les 19H a la plaça St. Jaume : Prego alternatiu i manifestació.

Dilluns 24 a les 11H . a la basílica de la mare de deu de la Mercè: Boicot a la Missa, i missa alternativa.

Les companyes de feministes indignades prepararan la dinamització de la missa. Tots aquells col·lectius o individuals que vulguin aportar alguna cosa al respecte que es connectin amb elles via mail:

2- Ens plantegem l’opció de posicionar-nos davant els actes convocats per al 25S. Es contemplen com l’inici de les jornades de lluita del dia 26 en un esperit simbòlic de toc d’atenció. Després d’exposar opinions i dubtes, decidim no posicionar-nos de moment i esperar esdeveniments que ens aportin més informació sobre el caràcter de les propostes i la seva finalitat.

3- El col·lectiu trans demana col·laboració per part de l’assemblea i proposa fer una xerrada informativa i un possible cinefòrum per donar-se a conèixer. L’assemblea aprova la iniciativa i ens posem a la seva disposició per tot allò que vulguin organitzar.

4- Es valora la marxa i el concert a platja de la plataforma anti Eurovegas com un èxit d’adaptació davant les circumstàncies que obligaren a reconduir el concert inicial.

5- Membres de l’assemblea han fer un recull dels actes reivindicatius del programa de la festa major del barri. Aquests actes seran la tria que recomanarem al nostre web. Com a assemblea s’organitzarà una taula d’intercanvi d’objectes el diumenge, per participar en la mostra de comerç just programada. Germanetes encara ha de concretar els actes que estan organitzant, es donarà la informació el més aviat possible.

6- Es valora el contingut que la plataforma del deute està planificant de cara al mes d’octubre: 15O. S’apunta en aquest sentit, que caldria una acció més clara, urgent i definida contra el rescat bancari que s’està a punt de portar a terme. Es proposa una campanya amb el nom de “Rescat No Gràcies” ó “Jo no vull ser rescatada!”. El tema queda obert per a una possible futura xerrada monogràfica. En aquest sentit, es proposa fer algun Vermut-debat els diumenges. En parlarem a la propera assemblea.

0saves