Acta 27 de juny de 2012

  • Iniciem l’assemblea fent un repàs dels temes pendents de l’espai de coordinació que aquest divendres a dos quarts de set es realitzarà en el nostre barri. L’ordre del dia està elaborat. Hi assistiran 4 components de l’assemblea.
  • Es parla de la festa major del barri del mes d?octubre, sorgeixen idees i s’acorda realitzar un pat per que tothom apunti la seva. Els actes s’organitzarien el divendres de la festa major en l’espai de Germanetes per seguir reforçant la idea de plaça i la reivindicació de l’espai. En seguirem parlant en la propera assemblea.
  • Es parla de les activitats a realitzar durant juliol (performance a la Rambla aprofitant la massiva presència de turistes, cinema a la fresca a Enric Granados, taller wordpress i power point) Diem de deixar-ho per la propera assemblea i anar apuntant les activitats en calendari per buscar gent que les vulgui portar a terme.
  • Es fa una valoració del resultat de la revetlla. Tothom està d’acord que tot el que es va organitzar va resultar un èxit, tant de participació, com de difusió de Recreant Cruïlles. Totes ens ho vam passar d’allò més bé.
  • Dos integrants de la plataforma Reraguarda ens expliquen els objectius de la plataforma, el treball que porten a terme (suport a varis nivells a les víctimes de la repressió policial i el treball d’anti criminalització del moviment ), les activitats que organitzen (veure la plana web de la plataforma per a més informació). S’evidencia l’encert de la seva tasca i la necessitat d’una col·laboració més estreta. Agraïm la seva feina, sorgeixen voluntaris per participar-hi de forma activa i s’acorda recollir diners per a la caixa de resistència. Una guardiola i una persona de l’assemblea que se’n fa responsable (Àngels) queden a disposició de l’assemblea.
  • Es fa un repàs de les properes convocatòries:

. El 5 Juliol es farà el tercer taller de Recreant Cruïlles a la Casa Golferichs.

.dissabte 30 de juny, 18,30hrs Manifestació Dia Alliberament Gai, 21,30hrs Festa, ambdues a Pl Universitat.

…i:

.Manifestación en apoyo al pueblo sirio http://www.facebook.com/events/195996573859637/30.06.2012 de 18:00 por la tarde desde Plaza de Cataluña

Manifestació en solidaritat amb els treballadors de HP i sector informàtic
Barcelona: 11:30 Via Laietana 32, Foment del treball (Via Laietena amb Pl.Catedral)
http://informatica30j.wordpress.com/

CNT-Cat

Manifestacions contra la reforma laboral i la reforma de les pensions, i contra la repressió
Dissabte 30 de juny a les 11:30h: Barcelona, Plaça Orfila. L1 Sant Andreu.
Dissabte 7 de juliol a les 11h: Cornellà, Plaça mercat de la satélite. L5 Sant Idelfons

0saves