Acta 21 de juny 2012

Temes tractats:

1- Revetlla de Sant Joan. Es confirma la petició de permisos, la realització de la paella comuna ( voluntat), la presència de diverses persones que tocaran-cantaran música acústica per amenitzar-la, la venda de begudes per a material de l’assemblea, la de coca i cava (per part de l’AVVE, amb la finalitat, sols, de cobrir les despeses), un taller de mojitos i una foguera (diverses persones aniran a buscar la flama del Canigó a Sant Jaume i la bruixa ja està feta). S’espera la participació dels veïns del barri. En aquest sentit, ja ha començat la difusió de l’acte. Hi haurà plats i gots, tot i que aquelles persones que puguin millor els portin de casa per estalviar plàstic. Les cadires també s’han de portar de casa.

Paral·lelament haurà començat la marxa de 24h Germanetes-Germanetes (a les 20h del divendres), a la que s’espera ens hi afegim, si més no a estones, com a suport.

Es preveu que cap a la 1 del matí, qui vulgui, es dirigirà a la revetlla que el 15M preveu fer a la platja.

Es demana, també, col·laboració per portar cartrons i fustes per a la foguera, així com petards, criatures i xerinola…

2- Es fa una ràpida valoració del 16J, que es creu positiva tot i la manca de ressó mediàtic. Cal destacar que les accions continuen.

3- S’obre un torn de propostes per al proper 15O, se’n fan unes quantes d’ambigües i s’acorda meditar-ho abans i deixar-ho per a la propera assemblea.

4- Es parla del proper l’espai de coordinació que s’està preparant des de la nostra assemblea. L’ordre del dia ja s’ha enviat per a ser aprovat. Encara falten per concretar les membres de l’assemblea que definitivament hi assistiran.

5- Es confirma el nou dia que el regidor del nostre districte ens ha donat per fer una trobada (és la cinquena proposta o posposta). Serà, si els déus municipals ho volen, el proper 28 de juny. S’intenta concretar qui hi anirà (es parlarà del tema en la propera reunió de Germanetes).

6- Properes convocatòries:

A- Propera trobada 15M de Catalunya a Sant Vicens dels Horts.

B- Plataforma Eurovegas:

Hi ha programats diversos actes per a dilluns 25, davant l’arribada a BCN del mafiós Adelson: cassolada davant la seu de Convergència a les 17h / rebuda anterior al Prat / accions a la platja de Gavà.

C- Propera interposició de demanda popular al tribunal suprem contra les retallades socials. Hi haurà una propera recollida de signatures que ja s’anunciarà.

0saves