Acta 30 de maig 2012

L’assemblea s’inicia donant la benvinguda a tres nous membres i lamentant que ens hagin tret el punt fix d’informació veïnal instal·lat la setmana prèvia. S’avalua la necessitat de demanar oficialment permisos al respecte.

Temes tractats:

1. Valoració de la setmana

Repressió al moviment: s’informa dels nous detinguts amb càrrecs per la vaga del 29M. Valoració de l’adhesió de l’assemblea a la plataforma antirepressiva “rereguardaenmoviment” Hem posat un botó link al blog (rereguardaenmoviment.wordpress.com) i demanarem a un company de la querella 27M si pot fer una nota al blog (semblant a http://www.esquerraeixample.org/page/2/) perquè la situació és la mateixa).

2- Es dóna a conèixer la proposta de participació que l’Assemblea jove de Sant Antoni ens ha adreçat per la festa de Sant Antoni el dia 30 de juny. Acordem afegir-nos, divulgar els actes que han preparat i oferir la possibilitat i el contacte per realitzar una xerrada sobre les nuclears a Catalunya com part del seu programa.

3- Des de Recreant Cruïlles s’informa de la situació dels permisos per fer una foguera la nit de Sant Joan i de diferents actes programats per organitzar una revetlla al voltant de Germanetes. Es disposarà de més informació per a la següent assemblea.

4- S’informa dels temes tractats en la darrera reunió de l’espai de coordinació. Es vol obrir un grup de treball d’acció per definir futures accions. Diumenge dia 7 hi haurà una reunió al respecte a la que assistirà algú de l’assemblea. S’estableix que organitzarem la propera reunió de l’espai de coordinació el 29 de juny. Hem de demanar a on fer-la.

Es recorda que el dia 7 de juny de 19 a 22h, també es portaran a terme actes sobre l’auditoria ciutadana sobre el deute.

S’acaba l’assemblea recordant que aquest dissabte 2 de juny a l’escola Cavall Bernat de Sants, es realitza una assemblea d’educació i que en la propera es parlarà sobre la festa major del barri.

0saves