Acta 6 de juny de 2012

ACTA ASSEMBLEA ESQUERRA EIXAMPLE Dimecres 6 de juny 12

1.- Revetlla de Sant Joan.

No hi ha permís per fer el concert

Si que hi ha permís per fer la foguera al carrer (es trasllada la que es feia al carrer Mallorca). Ens podem instal·lar després dins el jardins de germanetes i demanar que no es tanquin fins més tard.

L’associació VVEE proposa organitzar conjuntament amb Recreant Cruïlles- Assemblea un sopar a l’aire lliure en el que tothom es porti la cadira.

Muntar entre tothom les taules, fer menjar i vendre tickets per cobrir l’autofinançament.

Aquesta proposta es portarà a la reunió de Recreant Cruïlles de dijous 7.

2.- 28 de juny: nova data de reunió amb el regidor del districte

3.- Informació de la reunió del grup de treball pel 16J del diumenge 3 de juny.

(veure acta ja enviada amb les propostes dels diferents barris).

Acceptem la proposta per al dissabte 16 de juny: concentració a les 18 h a la seu del PP i des d’allà anar a Diagonal/Aribau (Bankia) i celebrar-hi un judici popular.

Propera reunió: divendres 8 juny a les 19,30 h casa groga (Alibei)

4.- 15MpaRato.

Mitjançant aportacions econòmiques de la gent (crowdfunding) es demanaven 15.000 euros per les despeses per poder iniciar una querella contra Rato. Gran resposta: avui dimecres ja n’hi ha quasi 20.000. Futura convocatòria de vaga de consum contra Bankia)

5.- Espai de coordinació de barris: divendres 29 juny .

Ens toca a la nostra assemblea organitzar-ho. Lloc: local AssociacióVVEE. Grup de treball per preparar i organitzar la reunió: Neus(?), Espe, Sylviane, Alex, Enric, Laia, Isabel i Isaac.

6.- Reunió de comunicació de barris.

Idea central: fem molta feina cada barri però això no queda visibilitzat: falta un protagonisme merescut als barris concrets. Cal que ens recolzem entre barris.

Es proposa organitzar tallers per resoldre mancances comuns :

Diumenge 17 de juny: 17 h a l’Associació Veíns Sant Andreu:” Taller sobre seguretat a la red”

7.- Actes des de l’Assemblea per a la Festa Major EE (primera setmana d’octubre)

  • La Sylviane recorda que si volem publicar algun article per a la revista de l’AVVEE que sortirà per a la Festa Major, cal lliurar-lo durant aquest mes de juny.
  • La vocalia de dones de l’AVVEE cada any per les festes fa un concert a l’aire lliure. Aquest any proposen que el concert- recital sigui d’homes per a les dones, com un reconeixement i presa de consciència dels homes a la tasca sovint invisible bàsicament de cura de les dones.
  • La recent creada vocalia de consum està organitzant 3 xerrades-actes que voldria compartir amb l’assemblea (membres comuns):

-Xerrada sobre “Consum i alimentació”: dimarts 2 octubre. Golferichs

-Xerrada-taula rodona sobre “Consum i energia”: dimecres 3 octubre. Golferics

-Acte sobre “Consum del territori i model de ciutat” : dijous 4 octubre. Centre Teresa Pàmies. Es demana col·laboració dels moviments anti eurovegas, port vell, collserola i germanetes (Recreant cruïlles).

8.- Reunió amb l’assemblea independentista de l’EE.

Havien demanat entrar en contacte amb l’assemblea EE des de feia temps. S’ha fet un primer contacte. La possibilitat de fer una xerrada conjunta sobre el tema dels peatges no la veiem clara. Proposem la seva col·laboració en tots aquells actes que organitzem com assemblea i, evidentment, sempre poden assistir a les nostres reunions obertes dels dimecres.

9.- Altres propostes:

Possibilitat de treballar en el tema de l’aigua. Article de Núria Vidal d’Ecologistes en Acció a la revista AVVEE. Ella és del barri. No concretem.

Proposta de xerrada per a gent de l’assemblea sobre com actuar front la repressió policial

 

0saves